Lammin vapaaseurakunta

Tervetuloa 29.9. alkavaan Alfaan

Julkaistu: 29.8.2022 klo 12:55

Alfa on runsaan kolmen kuukauden pituinen, kerran viikossa kokoontuva iltojen sarja. Siinä käydään läpi kristinuskon perusasiat. Alfaan on tervetullut jokainen. Se sopii sinulle, jolle kristinusko on vieras tai epäilet sen merkitystä. Ja tietysti sinulle, joka olet kiinnostunut tai utelias kuulemaan ja kokemaan, mitä usko Jeesuksen käytännössä tarkoittaa.

Illat alkavat klo 18. Alkukahvittelun jälkeen on infoasioita, musiikkia ja luento. Lopuksi keskustellaan illan aiheen esiin nostamista asioista. Illat päättyvät noin klo 20.15.

Alfa on lähtöisin Englannista, ja sitä käyttävät tuhannet seurakunnat ja kristilliset yhteisöt kymmenissä maissa. Alfa on ollut jo vuosikymmeniä erittäin suosittu tapa tutustua kristinuskoon. Alfassa asiat käydään läpi rennosti ja vähän huumorillakin, vaikka samalla syvällisesti. Mukaantuloa ei tarvitse jännittää tai arkailla, saat olla oma itsesi.

Tämän Alfan järjestävät Lammin vapaa- ja helluntaiseurakunta.

Päivö Juntumaa

Lammin vapaaseurakunnan pastori.


Lammin vapaaseurakunta

Auttoisten rukoushuone