Lammin vapaaseurakunta

Toiminta

Lähetystyö

Hanna Eriksson työskentelee ecuadorilaisen IPEE-kirkon palveluksessa Napon läänissä, Ecuadorin viidakkoalueella. Työssä tarvittavan viidakkokichwan kielen opiskelun lisäksi Hanna on mukana Napo-jokivarressa toimivan seurakunnanistutustiimin työssä ja kouluttaa nuoria uskovia. Seurakuntatyön keskuspaikkana on Bellavista Altan intiaanikylä, johon on talkoilla rakennettu kirkkorakennus lisätiloineen. Yhdessä ecuadorilaisen tiiminsä kanssa Hanna kartoittaa myös uusia tapoja levittää hyviä uutisia Jeesuksesta ja palvella viidakon kyläyhteisöjä. Hanna tiedottaa työstään neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä Viidakkopostissa, jota voi tilata hänen yhteyshenkilöltään Terhi Karuvadiyilta (terhi.kemppi@gmail.com, 040-8288685). Työssä on mukana myös Missio Ecuador ry, joka toimittaa nettiblogia ja Viidakon kutsu –lehteä. Niihin voi tutustua osoitteessa http://missioecuador.blogspot.fi/

Auttoisten rukoushuone

Auttoisten rukoushuoneen toiminta on Lammin vapaaseurakunnan toimintaa. Rukoushuoneella järjestetään evankelioimiskokouksia ja esirukouspalvelu rajoitusten poistuttua.

Seuraa kokousilmoituksia Facebookissa sekä Padasjoen Lehdessä, Lammin paikallislehdessä Keski-Hämeessä ja Suomen Viikkolehdessä.