Lammin vapaaseurakunta

Tervetuloa kirkkoon!

Julkaistu: 15.6.2021 klo 15:18

Pitkä hiljaisuus ja odotus on ohi — tervetuloa jälleen kirkkoon. Lievenevien koronarajoitusten johdosta voimme avata kirkon ovet sunnuntaina 20.6. Heti ensimmäisessä tilaisuudessa pääsemme osallistumaan nettiyhteyden kautta Vapaakirkon kesäjuhlapäivän, Toivon festivaalin tilaisuuksiin. Ne alkavat klo 12, 15 ja 17.30. Voit olla mukana koko päivän tai osan siitä. Väliajoilla on tarjoilua ja päivän päätteeksi ehtoollishetki.

Siitä eteenpäin kaikki tilaisuutemme ovat avoimia. Noudatamme tietysti normaalia koronavarovaisuutta.

Korona-aikana videoituja opetuksia voi katsella ja kuunnella YouTuben kautta. Toivotan kaikille mukavaa ja rentouttavaa kesää!

Päivö Juntumaa

Lammin vapaaseurakunnan pastori.


Lammin vapaaseurakunta

Auttoisten rukoushuone