Lammin vapaaseurakunta

Kohti valoisampaa aikaa

Julkaistu: 21.12.2022 klo 18:57

Toivotan sinulle rauhallista ja siunauksellista joulun aikaa ja uutta vuotta 2023!

Vuosi 2022 oli toisaalta hieno, toisaalta vaikea ja pelottavakin. Juuri kun aloimme nähdä vapaamman ajan koittavan koronarajoitusten jälkeen, jouduimme pidättämään hengitystämme, miltei koko maailma. Sotaa Euroopassa emme todellakaan olisi odottaneet tai uskoneet mahdolliseksi.

Silti saimme iloita taas koko vuoden monista asioista. Läheisistä ihmisistä, kauniista luonnosta ja monesta muusta asiasta. Ilon ja kiitoksen aiheita on aina loputtomiin.

Turvallisuus maailmassa ei tule olemaan taattu jatkossakaan. Siitä huolimatta voimme olla toiveikkaalla ja luottavaisella mielellä — kun luottamuksemme ja toivomme perustuu oikeisiin asioihin. Jumala on toivomme. Jos tunnet hänet, tiedät tämän. Jos et vielä tunne, voit tulla tuntemaan.

Tervetuloa Lammin vapaaseurakunnan ”perheeseen”. Sinulle on paikka ja sinua odotetaan.

Päivö Juntumaa

Lammin vapaaseurakunnan pastori.


Lammin vapaaseurakunta

Auttoisten rukoushuone